Bel de LED Goeroe: +31 592-580000

A collection of our works.

Garnwerd aan zee

Garnwerd aan zee

Garnwerd aan Zee is een unieke locatie voor eten en drinken in de provincie Groningen. Het ruim opgezette en toch intieme restaurant biedt ook een beleving op één van de terrassen aan het water. De locatie is geschikt voor dineren, bruiloften, feesten, evenementen en vergaderingen.
Schiphol Klok Maarten Baas

Schiphol klok

De Realtime-serie bestaat uit 12-uursfilms van uitvoeringen die de tijd aangeven. Met Real Time combineert Baas theater, kunst, film en design in een reeks nieuwe klokontwerpen. Real Time werd in april 2009 gelanceerd op de Salone Del Mobile in Milaan, Italië met de klokken Sweepers, Analoog Digital en Grandfather. Sindsdien is Real Time uitgebreid van films en grootvaderklokken tot een iphone-app en speciale commissies, zoals de Schipholklok, die in juli 2016 werd gelanceerd.
Analog Digital Clock - Maarten Baas - Kalverpassage Amsterdam

Kalverpassage Amsterdam

De Analog Digital Clock van Maarten Baas (Arnsberg, 1978) is een digitale klok, waarvan de getallen elke minuut handmatig door acteurs worden veranderd. De klok is onderdeel van het ‘Real Time’ concept, waarin vier verschillende klokken (waaronder de analoge Schiphol klok, grootvader klokken en vegers’ klok) films van acteurs tonen die gedurende twaalf uur de tijd aangeven. In ‘Real Time’ staat de beleving van tijd centraal. Baas creëerde het concept om aan te geven hoe tijd verstrijkt, wat mensen ermee kunnen doen en hoe oneindig tijd is.

Vandaag besteld, morgen in huis

Niet tevreden? Geld terug!

Gratis verzending vanaf €75,-

LED Goeroe

De Led Goeroe is de specialist in LED Visualisatie.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Contact

LED Goeroe
Compagnonsweg 7
9482 WR Tynaarlo
Nederland

T +31 (0) 592 580000
E [email protected]


Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden

Betaalmogelijkheden