Bel de LED Goeroe: +31 592-580000
LED verlichting voor industrie

Industrie

De Ledgoeroe levert hoogwaardige LED verlichting voor de industrie. Naast complete LED armaturen ook retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. LED industrieverlichting is speciaal ontwikkeld voor de verlichting van industriële ruimtes, zoals bedrijfshallen, magazijnen, bedrijsterreinen en parkeergarages.


LED verlichting voor winkelcentra

Winkelcentrum

Een winkelcentrum is niet zomaar meer een plek om te winkelen: het is een ontmoetingsplaats geworden, een reisdoel, een amusementslocatie en zelfs een plek om de nacht door te brengen. Als u van winkelen een gedenkwaardige gebeurtenis wilt maken, dient u te zorgen voor een gastvrije en aantrekkelijke omgeving. Het juiste licht is daarvoor essentieel. De LED-verlichting van de Ledgoeroe levert een kostenefficiënte en duurzame oplossing die een positieve invloed heeft op zowel bezoekers als medewerkers.


LED verlichting voor horeca

Horeca

Het creëren van een unieke en gedenkwaardige ervaring voor elke gast is belangrijk om klantentrouw te verzekeren. Tegelijkertijd is aandacht voor kosten en duurzame oplossingen belangrijk voor uw winstgevendheid. Met flexibele LED-verlichting van de Ledgoeroe kunt u elke bezoeker die bij u binnenloopt verwelkomen, geleiden en amuseren, en tegelijk besparen op uw energie‑ en bedrijfskosten. Van gepersonaliseerde verlichting tot bewegwijzering en displays: maak van uw horecagelegenheid een bestemming die uw gasten zich herinneren.


LED verlichting voor kantoor

Kantoor

Op kantoor is goede verlichting zeer belangrijk. Wanneer u klanten ontvangt, maakt een helder verlichte ruimte een goede eerste indruk. Maar zeker ook voor uw eigen personeel maakt de juiste kantoorverlichting een wereld van verschil. Doordat LED minder trilt dan conventionele verlichting raken uw werknemers minder snel vermoeid en blijft men beter geconcentreerd.


LED verlichting voor agrarische bedrijven

Agrarische bedrijven

In de agrarische sector is de juiste verlichting erg belangrijk. Zeker als het gaat om dieren, is het belangrijk dat de juiste verlichting gebruikt wordt. Ieder dier heeft weer een andere behoefte aan licht. Het is belangrijk dat u de verlichting aan kunt passen en gezien op de boerderij de verlichting vrijwel altijd aan staat, wilt u natuurlijk ook niet dat u daar heel veel geld aan kwijt bent. LED verlichting is daarom de ideale keuze voor bedrijven in de agrarische sector.


LED verlichting voor museum

Museum

De Ledgoeroe is specialist op het gebied van LED verlichting. Door onze kennis en ervaring weten wij als geen ander dat het voor musea noodzakelijk is om veel aandacht te besteden en hoge eisen te stellen aan de verlichting. Dit om de objecten goed uit te lichten zonder schade aan te richten, met als belangrijkste doel: de beleving van het object op de bezoeker over te laten komen zoals de maker dit heeft bedacht. LED verlichting biedt hiervoor de uitkomst! Daarmee kan uw museum zich onderscheiden en een nieuwe generatie bezoekers aantrekken.


LED verlichting voor parkeergarages

Parkeergarages

In elke parkeergarage is goede verlichting essentieel voor het leveren van een positieve gebruikservaring. Het heldere, gelijkmatige licht van LED-verlichting vermindert schaduwen en verbetert het zicht, waardoor gebruikers zich veiliger voelen en bewegwijzering meer opvalt. Licht op aanvraag en gemakkelijk onderhoud verzekeren energiebesparingen en lagere bedrijfskosten. Ons doel is een veilige, kostenefficiënte en duurzame oplossing voor uw parkeergarage te leveren.

Vandaag besteld, morgen in huis

Niet tevreden? Geld terug!

Gratis verzending vanaf €75,-

LED Goeroe

De Led Goeroe is de specialist in LED Visualisatie.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Contact

LED Goeroe
Compagnonsweg 7
9482 WR Tynaarlo
Nederland

T +31 (0) 592 580000
E [email protected]


Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden

Betaalmogelijkheden